INNOCITY | We are focused on smart living and believe in cities that work better for their citizens!
15190
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15190,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ЗА НАС – Innocity LTD

Innocity е млада и динамична компания, която специализира в концепцията smart city. Фокусът ни е върху по-добрия и мобилен начин на живот. Вярваме, че всеки град трябва да е хармонична екосистема, в която хората, бизнесите и институциите си комуникират лесно и ефективно. Целта ни е всеки един град, който развиваме, да се превръща в по-хубаво място за живеене!

Smart city идеята се подхранва от технология и данни, за да стимулира икономическата активност и да ускорява процеса на иновациите. Най-важното е, че тази идея е фокусирана върху гражданите. Създаването на „умен“ град е свързано с подобряване преживяванията на хората, така че да отговаря по-добре на техните нужди.

Използвайки силата на мрежите, данните и информационните технологии, се стремим да подобрим живота, да създадем икономически възможности и да изградим сплотена общност.

КАКВО ПРАВИМ?

Изграждаме връзки и контакти

Изграждаме връзки между държавата, бизнеса и институциите, така че гражданите да имат по-добър живот.

Грижим се за околната среда

Специализираме в проекти, посветени на екологичния начин на живот. Всички ние сме отговорни да се грижим за нашия дом - Земята.

Разработваме smart технологии

Smart технологиите опростяват и подобряват живота в града - нещо, от което се възползват както жителите, така и гостите на града.

Осигуряваме достъпност

Гражданите трябва да разполагат с конкретна информация в определено време. Ние даваме пълна информация в точния момент.

НАШАТА РАБОТА

Ние помагаме на градовете в България да се развиват технологично!

ФАКТИ ЗА УМНИТЕ ГРАДОВЕ

240

smart градове в Европа

900

милиарда евро, инвестирани в smart градове всяка година

1

трилион евро, спестени чрез smart градове

33

% инициативи за интелигентна среда

НАШИТЕ ПАРНьОРИ